Yritys- ja yksityistilaisuudet

Toiveiden mukaiset yritys- ja yksityistilaisuudet Briccossa

Etsitkö täydellistä juhlapaikkaa tilaisuutesi keskipisteeksi? Tunnelmalliset Bricco-viinibaarit tarjoavat loistavat puitteet.

Miltä kuulostaisi pirskahtelevat juhlat tai ammattimainen yritystilaisuus Helsingin keskustan huippupaikoilla? Valjasta Bricco yritys- tai yksityistilaisuuteesi juhlapaikaksi ja vieraasi viihtyvät varmasti!

Helsingin Bricco-viinibaarit mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen jopa 50 henkilölle. Räätälöimme erilaiset tilaisuudet toiveidesi mukaan, oli kyseessä sitten polttarit, firman pikkujoulut, asiakastilaisuus, yhdistyksen vuosikokous tai vaikka syntymäpäiväjuhlat. Vieraita viihdyttäväksi ohjelmanumeroksi voidaan järjestää esimerkiksi halutun teeman mukainen wine tasting tai viiniaiheinen kisailu.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, niin aloitetaan suunnittelu! Tutustu Bricco-viinibaareihimme ja olet askeleen lähempänä täydellistä tilaisuutta.

Sen lisäksi, että voit vuokrata Briccon omaan käyttöösi, vaihtoehtona on vuokrata myös nurkan takana sijaitseva Isku Showroom osoitteessa Kalevankatu 4, josta löytyy puitteet yrityksen bileisiin tai mille tahansa tasokkaille juhlille!

Helsinki
Annankatu
Helsinki
Kalevankatu