Wine tasting

Koe viininystävän unelmailta Briccossa ja varaa wine tasting

Bricco-viinibaarien wine tasting sopii erilaisille seurueille ja monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokeile ja ihastu!

Pirskahteleva kesäviikonloppu, hämärtyvä syysilta tai kirpeä pakkaspäivä tarkasti valittujen, herkullisten viinien parissa loistavassa seurassa tunnelmallisessa ympäristössä. Täydellistä!

Järjestämme Bricco-viinibaareissa (Bricco Helsinki) erilaisia wine tastingeja tilauksesta. Ole vain yhteydessä ja kerro toiveistasi, niin asiantuntevat viiniammattilaisemme järjestävät seurueellesi viininystävien herkkuhetken kiehtovilla tarinoilla kuorrutettuna. Sinun tarvitseen vain saapua paikalle kera ystäviesi! 

Valittavanasi on kolme eri viinipakettia.
 

1. Johdatus viinien maailmaan -Wine tasting

Tämä on aloittelijan viinipaketti, jossa on 3 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinta 45€/hlö tai 50€/hlö pienellä antipastolla.


2. Viinit haltuun -Wine tasting

Perinteinen viinipaketti, jossa on 3 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit tehdä matkan esim. punaviinien maailmaan. Hinta 55€/hlö tai 60€/hlö pienellä antipastolla.


3. Viinin alkeiskurssi jo kehittyvimmille makunystyröille -Wine tasting

Tässä Wine tastingissa maistellaan täyteläisempiä ja spesiaaleja viinejä. Viinipaketissa on 3 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinta 65€/hlö tai 70€/hlö pienellä antipastolla.

*Kaikki kaadot ovat 8cl/lasi. Extra-viini +8€

Tervetuloa Briccon wine tastingiin kokemaan maistuva pala Italiaa, benvenuto!

Tarkoin valitut viinit vievät sinut maistuvalle makumatkalle

Kaikki Briccon wine tastingissa tarjottavat viinit on valikoitu vain parhailta viinitiloilta. Viinilistamme on suunniteltu aina eri vuodenaikoihin sopivaksi, joten voit kutsua väen koolle wine tastingiin milloin vain! Voimme toteuttaa viini-iltoja erilaisin teemoin ja yhdistää tilaisuuteen vaikkapa viiniaiheisen tietokilpailun. Hyvien viinien parissa kaikki on mahdollista!

Voit huoletta osallistua wine tastingiin, olit sitten kokeneempi viininystävä tai vasta juuri viineistä innostunut maistelija. Jokainen tastingiin osallistunut tietää kotiin lähtiessään hieman enemmän viineistä ja niihin sopivista maistuvista herkuista. Ja mikä parasta, koko seurue on lukuisia herkullisia viinikokemuksia rikkaampi!

Ota yhteyttä ›
Helsinki
Annankatu
Helsinki
Kalevankatu