Wine tasting

Koe viininystävän unelmailta Briccossa ja varaa wine tasting

Bricco-viinibaarien wine tasting sopii erilaisille seurueille ja monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokeile ja ihastu!

Pirskahteleva kesäviikonloppu, hämärtyvä syysilta tai kirpeä pakkaspäivä tarkasti valittujen, herkullisten viinien parissa loistavassa seurassa tunnelmallisessa ympäristössä. Täydellistä!

Järjestämme Bricco-viinibaareissa (Bricco Helsinki) erilaisia wine tastingeja tilauksesta. Ole vain yhteydessä ja kerro toiveistasi, niin asiantuntevat viiniammattilaisemme järjestävät seurueellesi viininystävien herkkuhetken kiehtovilla tarinoilla kuorrutettuna. Sinun tarvitseen vain saapua paikalle kera ystäviesi!

Tervetuloa Briccon wine tastingiin kokemaan maistuva pala Italiaa, benvenuto!

Tarkoin valitut viinit vievät sinut maistuvalle makumatkalle

Kaikki Briccon wine tastingissa tarjottavat viinit on valikoitu vain parhailta viinitiloilta. Viinilistamme on suunniteltu aina eri vuodenaikoihin sopivaksi, joten voit kutsua väen koolle wine tastingiin milloin vain! Voimme toteuttaa viini-iltoja erilaisin teemoin ja yhdistää tilaisuuteen vaikkapa viiniaiheisen tietokilpailun. Hyvien viinien parissa kaikki on mahdollista!

Voit huoletta osallistua wine tastingiin, olit sitten kokeneempi viininystävä tai vasta juuri viineistä innostunut maistelija. Jokainen tastingiin osallistunut tietää kotiin lähtiessään hieman enemmän viineistä ja niihin sopivista maistuvista herkuista. Ja mikä parasta, koko seurue on lukuisia herkullisia viinikokemuksia rikkaampi!

Ota yhteyttä ›
Helsinki
Annankatu
Helsinki
Kalevankatu
Lahti
Matkustajasatama