09.08.2023

Wine tasting Annankadun Briccossa

Haluaisitko järjestää firmalle tai ystäväporukalle Wine tastingin? Valittavanasi on kolme eri viinipakettia eri hintaluokissa.

Oletko aina halunnut osallistua Wine tastingiin ja päästä nauttimaan ja oppimaan viineistä? Wine tasting on kivaa tekemistä kavereiden kesken ja saada uusia nautintoja makunystyröille. Briccossa rakennamme tastingit asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Haluaisitko maistella valkoista, punaista ja kuohuvaa? Pakettiin voi sisällyttää keskenään erilaisia viinejä tai mahdollisuus on maistella esimerkiksi vain punaviinien antia.  Tasting voidaan koostaa myös alueittain. Kiinnostaisiko Toscanan, Veneton tai Piemonten alueiden viinit vai haluatko nauttia viinejä Italian pienimmiltä alueilta? Mahdollisuutena on pitää tasting myös eri rypäleistä kuten Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo.  Mahdollisuuksia on monia. Valittavanasi on kolme eri viinipakettia.

1. Erotan puna- ja valkoviinin -Wine tasting

Tämä on aloittelijan viinipaketti, jossa on 3 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinta 45€/hlö tai 50€/hlö pienellä antipastolla.


2. Viinit haltuun -Wine tasting

Perinteinen viinipaketti, jossa on 4 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit tehdä matkan esim. punaviinien maailmaan. Hinta 55€/hlö tai 60€/hlö pienellä antipastolla.


3. Viinin alkeiskurssi jo kehittyvimmille makunystyröille -Wine tasting

Tässä Wine tastingissa maistellaan täyteläisempiä ja spesiaaleja viinejä. Viinipaketissa on 3 viiniä. Viinit ovat sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinta 65€/hlö tai 70€/hlö pienellä antipastolla.

*Kaikki kaadot ovat 8cl/lasi. Extra-viini +8€

Kyselyt info@bricco.fi