04.05.2023

Lahden Bricco aukeaa toukokuussa

Tänä kesänä Lahden Satamassa sijaitseva Bricco avaa jälleen ovensa ja toivottaa kesäkulkijat tervetulleeksi.

Ruskea puinen lippakioski Lahden satamassa on idyllinen kohtaamispaikka, jonka terassille mahtuu tänä vuonna asiakkaita jopa sata henkeä. Lahden satamassa kuulee kesäpäivänä ihmisten iloinen puheensorina, pääset ihastelemaan ihania maisemia Vesijärven kupeessa ja samalla saat makunautinnon suoraan Italiaan.

Lahden satamakatu on täynnä ravintoloita ja terasseja ja katu vilisee ihmisiä kesällä. Viinibaari Bricco tarjoilee italialaisen viinien lisäksi olutta, sahtia sekä raikkaita ja kesäisiä Spritzereitä. Valikoimastamme löydät myös Briccon oman Mocktailin, jonka makumaailma tulee Sisilian sitruunoista ja Genovan basilikasta.

Palvelemme sään salliessa toukokuusta (vk19) elokuun loppuun asti. Viikonloppujen kesäiltoja tunnelmoi mahtavat pianistimme, jotka saavat terassilla olijat mukaan tunnelmaan ja ilta voi taittua jopa yhteislauluksi.

Briccon terassille voit piipahtaa lasillisella tai tulla viettämään kokonaista kesäiltaa ajan kanssa. Jos haluat järjestää ystäväseurueellesi yksityistilaisuuden, niin ota yhteyttä info@bricco.fi.