Aurakatu 2, Turku

Bricco Aurakatu

Avoinna tänään
Suljettu
Suljettu
10:30 - 20:00
10:30 - 20:00
10:30 - 00:00
14:00 - 00:00
Suljettu

Hurmaava viinibaari Turun suosituimmalla ravintolakadulla | Bricco Turku

Miltä kuulostaisi täydellinen hetki viinilasillisen ja maistuvien antipastojen ääressä Turun ytimessä? Benvenuto – tervetuloa Briccoon!

Turkulaiset kokivat viinionnen hetkiä joulukuussa 2021, kun Bricco avasi ovensa kaupungin keskustaan, ravintoloiden suosimalle Aurakadulle. Briccon sijainti on lähes täydellinen, sillä viinibaari sijaitsee vain kivenheiton päässä Aurajokirannan idyllistä ja ihmisvilinästä.

Bricco tuo Turkuun mukanaan aidon palasen Italiaa: viinibaareissamme jokainen pienikin yksityiskohta hehkuu Italian makuja, tuoksuja ja tunnelmaa. Briccossa saat myös nauttia aika ajoin upeasta pianomusiikista – meillä jokainen ilta on täynnä huikeita viinielämyksiä, maukkaita antipastoja ja parhaimmillaan yhteislaulun säestämää hauskanpitoa.

Turun Aurakadulta saat myös Briccon suositut pizzat! Aitoa Italiaa henkivät maistuvat pizzamme valmistetaan Italiasta hankituissa uuneissa italialaisen kokin valmistamana. Tämän lähemmäs Italiaa et juuri pääse!

Un pasto senza vino è come un giorno senza sole – Ateria ilman viiniä on kuin päivä ilman aurinkoa

 

Nyt myös herkullista lounasta!

11.1.2023 alkaen laadukas salaattibaari Pupu tuo suositut salaatit, bowlit ja wrapit Briccoon antipastojen ja pizzojen kaveriksi. Koko menu myös tarjolla Woltissa. Nyt talven ajan kokeilemme popup-hengessä miten konsepti toimii ja olemme todella innostuneita uudenlaisesta yhteistyöstä. Kenelleppä ei maistuisi Turun jokirannassa tiikerirapusalaatti kylmän valkoviinin kanssa!

Lämpimästi tervetuloa lounaalle!